Dé specialist op het gebied van Tiny houses.

Kwaliteit en vakmanschap

Persoonlijke groei

Teamwork

g

Optimalisatie

Duurzaamheid

Tiny Houses

Heb jij een tiny woondroom en ben je op zoek naar de juiste partner om deze voor jou te realiseren? Zoek niet verder! Als specialist op het gebied van Tiny woningen helpen wij jou graag verder.

Wij begeleiden het proces van ontwerp tot uitvoering en tijdens de bouw hebben we korte lijnen, snelle communicatie en schakel jij met één dezelfde persoon binnen ons bedrijf.
Zo kan jij altijd met al jouw vragen bij ons terecht en is jouw “projectmanager” van al het het reilen en zeilen m.b.t. jouw tiny house op de hoogte. In nauw overleg met u zorgt deze ervoor dat het project op rolletjes verloopt en u zo snel mogelijk van uw tiny house kunt genieten.
Tijdens een vrijblijvend gesprek nemen we uw wensen door en maken naar aanleiding hiervan een prijsindicatie. Past deze binnen uw budget? Dan werken we het plan graag verder uit.
Meer weten?

Neem via onderstaand formulier contact met ons op of stel uw vraag telefonisch via
036-5369382

Flevo Timmerfabriek is een bedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring. De gehele houtbewerking vindt plaats in onze eigen fabriekMet onze ruime ervaring weten wij welke behoeftes er zijn en spelen wij in op deze vraag. Door de continuïteit in ons vernieuwingsproces werken wij met de nieuwste machines en technieken en kunnen wij zowel hoogwaardige kwaliteit als snelle levering garanderen. .”

Contact 

10-23 Markerkant, 1316AB Almere

036-5369382

info@flevotimmerfabriek.nl